Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jeremy Sumpter

Herec

Datum narození:
05.02.1989 
Místo narození:
Monterey, Kalifornie, USA 
Znamení:
Vodnář  


Životopis:
 Jeremy začal budovat svou hereckou kariéru již v deseti letech. Dosud byl nejznámější jako mladý Adam Meiks v režijním debutu Billa Paxtona Lovec démonů. Za herecký výkon v tomto nezávislém thrilleru byl nominován na cenu Saturn. Sumpter získal ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu za roli v dramatu Dannyho Glovera Pouhý sen. Své surfařské dovednosti uplatnil ve filmu Válka surfařů. Zahrál si také epizodní role v televizních seriálech Pohotovost a Raising Dad. Také hrál hlavní roli ve Filmu Petr Pan.
Filmografie:
2007 American Crime, An   ...Coy Hubbard
2004 Clubhouse   ...Pete Young
2003 BBC Special: Peter Pan   ...Peter Pan
2003 Petr Pan (Petr Pan)    ...Petr Pan
2003 ITV Special: Peter Pan   ...Peter Pan
2002 Pouhý sen (Just a Dream)    ...Henry Sturbuck
2002 Local Boys   ...Skeet Dobson

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter

Přidej se mezi nás: Chci se stát fanouškem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prijed sem jooooooooooooo

(terka, 20. 3. 2010 9:24)

JEREMI SUMPTER přijed sem do české republiky knam do znojma moje ICQ je 595453590 tak napis jo LOVE

Re: prijed sem jooooooooooooo

(anette, 9. 8. 2012 14:03)

nejprv se nauč aspoň napsat jeho jméno)-:

ZBLÁZNILY STE SE ?!?!?

(anette, 9. 8. 2012 14:02)

STE SNAD VŠECHNY PADLÝ NA HLAVU?! JEREMY O TĚHLE STRÁNKÁCH ANI NEVÍ A V ŽIVOŤE NA NICH NEBYL!!!
-jestli mu chcete něco napsat tak přes jeho webové stránky na jeho forum

miluju tě

(verý, 4. 7. 2012 11:03)

miluju ho také čekám až přiletí oknem

Ž. LÁSKA

(Lulu, 26. 11. 2011 13:06)

Jsi můj tip jsi upe nádhernej každou chviličku čekám až přiletíš oknem mám všechny tvoje filmy co jsi nahrál všechny tvoje fotky upe všechno ..... přilet si pro mě jako Petr Pan, ale prosím bez Wendy. !!! pa a I LOVE YOUUU <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :**************************************************

Sne můj!

(erika, 14. 5. 2011 10:25)

Zdá se mi o tobě! I love you! přilet si pro mě jako petr pan, ale prosím bez Wendy.

i lowe Jeremy Sumpter

(Irča Filipová, 9. 9. 2010 17:00)

i love i love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 jeremy sumpte i love si 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 i love

I love him

(Gayer, 15. 8. 2010 19:33)

i am gay .Why? I LOVE HIM!!!

Pro MILUJU PANA

(TERKA, 15. 7. 2010 21:54)

to sme 2...kazdou noc cekam...:) a jednou mozna...kdo vi?

havlickova

(pavla havlickova, 25. 6. 2010 8:43)

libís sdemi jo a chtela bys byt stebou kamoska jo jmenujuse pavla odepis ju

je to muj milacek

(terka, 20. 3. 2010 9:15)

moc se mi líbí ja ho miluju

Miluju Pana

(Janul, 30. 1. 2010 15:52)

Petr Pan je úplně úžasnej já ho úplně zbožnuju chci aby si pro mě přiletěl oknem a vzalmě do země-nezemě.......

...

(jessica, 7. 11. 2009 21:52)

je to hezounek

Autogramiáda

(Barunka, 13. 3. 2009 12:16)

Zdravím všechny fanynky Jeremyho, dne 24.4. 2009 se pořádá autogramiáda Jeremyho v Praze!! Místo konání je zatím neznámé, ale do dubna se to určitě dozvíme. Zatím je tato akce tajná, tak se o tom moc nezmiňujte... Zatím papa

jeremy sumpter

(irana, 17. 2. 2009 10:36)

ahoj jeremy sumpter ja vim že maš holku a si štastný protože ji miluješ ale my holky tě zbožnujeme taky a nejsme tak bohatý jako ty my přece nemůžeme natáčet filmy každej by se stebou chtěl vidět a dostat od tebe podpis a vidět tě z blýska ale to se přece nestane protože ty sem stejně nepřijedeš pokud se ti nebude chtit a přitom tady v české republice máš tolik fanoušku které by tě chtěli potkat a seznamit se s tebou prosim jeremy sumpter přijed sem prosim přijed miluju tě zatim pa pa puso

jeremy sumpter

(irana, 17. 2. 2009 10:24)

Hi jeremy sumpter i love you i love you i love you i love you i love you i love you i love youuuuuuuuuuuuuu my name is irana i love you jeremy sumpter i love you

jeremy

(nikolka, 18. 1. 2009 0:19)

on je tak sladkej ja ho miluji nejradsi bych tu holku co je vedle neho vykopla.ci ho mit jen vedle sebe a nikomu bych ho nedala .miluji ho je tak boziii.libi se mi jeho modre ocicka a sladoucky usmev . :-* :-* nikomu bych ho nedalůa kdyby byl vedle me a + ma rozkosny jmeno

Jeremy is SEXY

(Klára, 30. 12. 2008 19:14)

Je k sežrání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeremy

(Sara, 30. 12. 2008 19:11)

Ahoj Jeremy seš KKKKKKKKRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSNNNNNNEEEEEEEEEEJJJJJJ moc tě miluju...

V.123456789191

(Lola, 30. 12. 2008 17:17)

Je opravdu,opravdu bozííííííí!!!!!!!!!!!!!